Sostenibilitat

Un dels aspectes més arrelats a la qualitat del producte que ofereix la nostra firma és la sintonia entre els diferents materials que utilitzem i el concepte de sostenibilitat.

La prioritat d’un consum exclusiu de productes respectuosos amb el medi ambient, que minimitzin l’impacte mediambiental es tradueix en una exigència d’avenç continu cap a la recerca de processos més eficients, accés a nous mercats i consumidors “ambientalment” més exigents, i a la potenciació de la innovació interna.

Por tot això:

 

  • Estem molt atents a la procedència dels materials, que tots compleixin les normatives més estrictes en concepte de protecció ambiental, i per descomptat, que estiguin d’acord a la norma ISO 14000/1. Anualment realitzem una avaluació del l'Acompliment Ambiental. Consulti l'últim informe

  • Treballem amb matèries primeres fabricades en línies de producció properes, el que ens permet reduir notablement els costos de transport, i en conseqüència, d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

  • Optem per treballar amb materials exempts de components altament preocupats, a nivell ambiental, presents al llistat SEACH.

  • Utilitzem materials inerts, des del punt de vista ambiental, amb un alt grau de reciclabilitat de forma il•limitada i sense pèrdua de qualitat després d’aquest procés.

  • Oferim acabats amb garanties de fins a 40 anys, en funció de les condicions ambientals, adaptades a qualsevol projecte, tipus HQE, BREEAM, LEED, etc…; Aquests materials ofereixen la possibilitat d’obtenir cerificacions de salut i sostenibilitat, tot assegurant les prestacions de la matèria primera durant el seu cicle de vida útil.

Seguint aquesta línea estratègica EUROPERFIL està en procés de desenvolupar l’ECOETIQUETAT III d’acord a la ISO 14025 per poder oferir a molt curt termini, quin és el comportament ambiental de la nostra gamma de productes.