Qui som


 

Creada el 1987, Europerfil, empresa del grup ArcelorMittal, es dedica a la fabricació de perfils, panells sandvitx d’acer i solucions constructives innovadores de tancament metàl·lic de qualsevol tipus d’edifici.

Especialistes en tancaments metàl·lics

Europerfil desenvolupa i fabrica una àmplia gamma de productes destinats a la construcció dels tancaments que constitueixen la pell dels edificis. Fabricats en acer o en altres metalls més nobles, tota la gamma de productes ha estat dissenyada buscant la millor estètica, la solució més eficient i la resposta més competitiva.

Aquesta gamma comprèn des de perfils constructius per a coberta, façana i forjat, perfils de façana arquitectònica; panells sandvitx de poliuretà i poliisocianat per a coberta, façana, frigorífics i acústics, panells arquitectònics de façana; a més d'una àmplia gamma d'accessoris, gamma de colors i revestiments que s'adeqüen a cada projecte, a cada ambient i a cada entorn.

Europerfil és present a tots els sectors d'activitat, innovant per oferir la gamma més àmplia de productes, accessoris i solucions constructives tant per a l'edificació no residencial (edificacions industrials, centres educatius, socials i culturals, instal·lacions frigorífiques, centres sanitaris, edificacions per a transport i estacions de servei), i vivenda.

La nostra fàbrica

Els orígens de Europerfil se situen en una petita factoria a Rubí (Barcelona). El 1992 vam inaugurar unes noves instal·lacions de 10.000 m² construïts a Cervera (Lleida) dedicades a la fabricació de perfils. Per ubicar la primera línia de panell, inaugurada el 1998, varem construir 10.000m ² addicionals. La segona línia de panell, inaugurada el 2007 va suposar una nova ampliació de la fàbrica de 10.000 m² addicionals. Avui, disposem d'unes instal·lacions productives a Cervera de 30.000 m² construïts en què la companyia inverteix permanentment perquè els mitjans productius siguin els més avançats del sector

Filosofia

Europerfil s'ha caracteritzat des dels seus inicis per la seva aposta per la innovació, l'esforç continu per la millora constant de la qualitat dels materials i la vocació de servei. Fruit d'això, podem oferir una àmplia gamma de productes i solucions constructives.

La llarga experiència i l'exhaustiu control a què són sotmesos tots els productes ens han portat a consolidar-nos al sector com un referent d'innovació, qualitat, garantia i seguretat.